Boligannoncen.dk
Søg i annoncer  
Se udlejere Se lejere Se købere Se sælgere Bytteannoncer Opret annonce
Opret annonce
Login
Nye annoncer
Kontakt
Artikler om boligsøgning

Pas på fremleje tricktyve

Står du og leder desperat efter en lejebolig og du pludselig falder over en lejlighed, som lyder for god til at være sand, så pas på. Du kan muligvis være offer for en trick tyv. Det gælder især når der er tale om fremleje. Der findes mange billige lejligheder i København, men de findes ikke via Den Blå Avis.
Tricket

Et gammelt trick i tyvenes verden er at få adgang til en tom bolig. Herefter sætter man så en annonce i den blå avis og køber sig et taletidskort og kalder sig et nyt navn. Han arrangerer fremvisninger for så mange mennesker som muligt og alle får en kontrakt med 6 måneders husleje – forudbetalt - i depositum. Herefter giver tyven dig et sæt nøgler til lejligheden og så ser du ham aldrig mere. Hvad gjorde du forkert? Flere ting.
Få adresse på boligadministrationen eller formand for foreningen
Enhver udlejningsejendom har en administrator med fast adresse, kontortid m.m. Står du derfor med en kontrakt i hånden, så forhør sig om hvem administrator er. Er det fremleje af en andels- eller ejerbolig, så bed om at få et møde med bestyrelsen. Har ingen af disse hørt om manden er han en fusker som skal meldes til politiet. Så simpelt er det.

Har du svært ved at finde en bolig?
I de større byer kan der være meget lang ventetid på lejeboliger. En god idé er derfor at være skrevet op så mange steder som muligt. Også selvom det koster 100 kroner om året i administration. Der findes mange advokater, som ikke direkte reklamerer med lejligheder i Roskilde, men hvis du kan se at de beskæftiger sig med administration af lejeboliger så prøv at ringe til dem.

Stem dørklokker
Et andet fif er et stemme dørklokker. Find det område du allerhelst vil bo i og ring så på i alle opgangene og snak med folk på gaden, gerne er varm sommerdag og hurtigt vil du få navnene på nogle boligfirmaer du ikke anede eksisterede.

I København og Århus
I København og Århus findes der utroligt mange små administrationsfirmaer og advokater. Det kan derfor være lidt af en jungle i forhold til af finde en lejebolig i Odense og Roskilde. Kommunerne i de større byer tilbyder dog ofte, som en plan for ”af-ghetto-ficering” billige lejeboliger i området som Gjellerupparken og Mjølnerparken. Det kræver typisk at man er mønsterborger, hvilket bare vil sige i fast job eller studerende.

Boligstøtte
Lykkedes det dig at finde en bolig, så husk at søg om boligstøtte.
Held og lykke.

Boligspekulanter har fået endnu en fidus
Derfor er lejepriser på boliger så forskellige
Fire fede fordele ved at bo til leje
Få lejebolig omgående intet fup
Husk lejeloven når du leder efter bolig
Pas på de dyre boligportaler
Pas på fremleje tricktyve
Snart vil det vrimle med lejeboliger
Boligannoncen.dk - Gratis boligmarked med lejligheder, værelser, huse, ferieboliger og landbrug.