Boligannoncen.dk
Søg i annoncer  
Se udlejere Se lejere Se købere Se sælgere Bytteannoncer Opret annonce
Opret annonce
Login
Nye annoncer
Kontakt
Artikler om boligsøgning

Pas på de dyre boligportaler

Der findes utallige websites på nettet som lover at skaffe billige boliger på rekordtid. Her må man således bruge sin sunde fornuft og spørge sig selv: Hvad er den realistiske pris for lejligheder i Roskilde?” eller ”hvorfor kan det her firma som det eneste skaffe flere hundrede lejeboliger i Århus?” Det kan være svært at gennemskue, men en god måde at undgå svindel er eksempelvis at undgå boligsider som ikke kan konkretisere præcis hvor de boliger de administrer forefindes – især hvis der prales med hundredvis af ledige lejemål i alle storbyer, er det nok også tvivlsomt.

Høje abonnementer
Man skal også være lidt påpasselig med at betale skyhøje abonnementer for at få adgang til Aladdins hule. Det er således ikke fair at skulle betale flere tusind kroner om året blot for at få adgang til en boligportal. De er naturligvis fair at betale for at få en bolig, men kan man ikke få en bolig som lovet er man jo blevet snydt. Flere af de større aviser har bragt sager om disse firmaer, så brug lidt tid på research før du finder Dankort nummeret frem.

Ledige lejligheder på vej
Mange bolig entreprenører har fået bygget for mange ejendomme i forhold til udbuddet. Derudover betyder finanskrisen at disse boliger indenfor få pr vil blive lejet ud i stor stil. Det er derfor ikke urealistisk at finde ledige lejeboliger i Århus eller en lejebolig i Odense. Udbuddet vil stige i de kommende år og det vil gøre markedet vanskeligere for tvivlsomme boligwebsites.

Boligspekulanter har fået endnu en fidus
Derfor er lejepriser på boliger så forskellige
Fire fede fordele ved at bo til leje
Få lejebolig omgående intet fup
Husk lejeloven når du leder efter bolig
Pas på de dyre boligportaler
Pas på fremleje tricktyve
Snart vil det vrimle med lejeboliger
Boligannoncen.dk - Gratis boligmarked med lejligheder, værelser, huse, ferieboliger og landbrug.