Boligannoncen.dk
Søg i annoncer  
Se udlejere Se lejere Se købere Se sælgere Bytteannoncer Opret annonce
Opret annonce
Login
Nye annoncer
Kontakt
Artikler om boligsøgning

Husk lejeloven når du leder efter bolig

Mange boligsøgende fokuserer primært på bare at få en ledig bolig. Det kan være en udfordring at finde ledige lejebolig i Århus eller lejligheder i Roskilde og når det lykkes vil jublen ingen ende tage. Ved at være medlem af Lejernes LO er du imidlertid sikret at man ikke bliver taget ved næsen af udlejer, hvis denne tilbyder dig en bolig i eksempelvis ringe stand. Lejeloven er nemlig noget ganske unikt og giver dig som lejer mulighed for at klage over en masse ting allerede ved overtagelsen af et lejemål. Mange er ikke klar over dette. Selv det offentlige kan have svært ved at hitte rundt i reglerne eller er måske ikke klar over skjulte såvel som synlige fejl og mangler i et lejemål.

De private udlejere har mange tricks
At klassisk trick en privat udlejer kan lave er at skrive at gulvet var nyafhøvlet og væggene var nymalede for derefter at tømme vedligeholdelseskontoen og bogføre en falsk faktura. Sorg derfor når du findes et lejemål at få adgang til vedligeholdelseskontoen og bed om at se hvad der sidst er blevet udført at arbejder i din bolig. Det kan jo også give dig et fingerpeg om hvornår gulvene reelt skal slibes næste gang.

Husk boligstøtten
Er du studerende, enlig mor eller en anden med lav indkomst kan d søge om boligstøtte og få op til cirka 500 kroner om måneden i støtte. Husk at sætte dig ind i disse regler før du flytter ind, så du ikke glemmer at søge i tide.

Boligspekulanter har fået endnu en fidus
Derfor er lejepriser på boliger så forskellige
Fire fede fordele ved at bo til leje
Få lejebolig omgående intet fup
Husk lejeloven når du leder efter bolig
Pas på de dyre boligportaler
Pas på fremleje tricktyve
Snart vil det vrimle med lejeboliger
Boligannoncen.dk - Gratis boligmarked med lejligheder, værelser, huse, ferieboliger og landbrug.