Boligannoncen.dk
Søg i annoncer  
Se udlejere Se lejere Se købere Se sælgere Bytteannoncer Opret annonce
Opret annonce
Login
Nye annoncer
Kontakt
Artikler om boligsøgning

Fire fede fordele ved at bo til leje

I de seneste 10 år har mange ikke kunne se fordelen ved at bo til leje, da boligpriserne jo steg med op til 10% om året. Finanskrisen har dog betydet at der efterhånden er rigtig mange danskere, især unge førstegangskøbere, som har brændt fingrene på at købe en ejerlejlighed. Faktisk er ejerlejligheder i Købehavn faldet med 25 % i forhold til i 2006 – 2007 , da priserne toppede.

1) Altid faste lave udgifter
Konjunkturudsving, realkreditlån og den slags skal man slet ikke bekymre sig om når man har en lejebolig. Faktisk skal man ikke bekymre sig om ret meget. Huslejen må jf. Lejeloven kun stige med få procent om året og hvis ens udlejer er en svindler, kan man få hjælp i Lejernes LO (LLO), Landsorganisationen for lejerne i Danmark. Du kan derfor trygt regne med at de billige lejligheder i København er lejeboliger.

2) Boligstøtte
Tjener man ikke ret mange penge, eksempelvis som studerende eller er man enlig mor kan man oven i købet få boligstøtte. Det er der nok en del boligejere som ville ønske at de også kunne få.

3) Ingen vedligeholdelse
Når man bor til leje har man mange fordele. Udlejer sørger typisk for alt vedligeholdelse, så går noget i stykker ringer man bare og brokker sig. Derudover indgår det i huslejen at man betaler ind på en konto til indvendig vedligeholdelse, såsom til maling af væggene eller slibning af gulve.

4) Byt din lejlighed
En anden rigtig smart ting ved at bo til leje er at man som lejer har retten til at bytte sin bolig med en anden lejebolig. Det kan være hvis man skal flytte fra din lejebolig i København til Odense. På den måde kan man uden at kende nogen i Odense få sig en lækker lejebolig i Odense, eksempelvis ved at søge på byttelejligheder i ”Den Blå Avis”. På den måde kommer man ikke bag i køen blot fordi man ønsker at flytte. Faktisk kan det at bytte bolig være en smart måde at få en god lejlighed for unge. Der sker nemlig tit det at gamle mennesker ønsker at bytte deres store lejelejlighed på 4. Sal for en mindre i stuen eller et sted med elevator. På den måde kan man pludselig har gjort et scoop af kaliber.

Boligspekulanter har fået endnu en fidus
Derfor er lejepriser på boliger så forskellige
Fire fede fordele ved at bo til leje
Få lejebolig omgående intet fup
Husk lejeloven når du leder efter bolig
Pas på de dyre boligportaler
Pas på fremleje tricktyve
Snart vil det vrimle med lejeboliger
Boligannoncen.dk - Gratis boligmarked med lejligheder, værelser, huse, ferieboliger og landbrug.