Boligannoncen.dk
Søg i annoncer  
Se udlejere Se lejere Se købere Se sælgere Bytteannoncer Opret annonce
Opret annonce
Login
Nye annoncer
Kontakt
Artikler om boligsøgning

Derfor er lejepriser på boliger så forskellige

lejepriserne på boliger svinger rigtig meget - især i de store byer og særligt billige lejligheder i købehavn kan det være umulige at opspore. Det er med andre ord en jungle at finde en bolig eller når det lykkedes at gennemskue, hvorfor den koster mere end boligen på den anden side af gaden, som er i bedre stand.

Lejebolig er genstand for spekulation
En lejebolig i København kan nemt være udsat for spekulation fra ejers side. Lejeloven er lavet for at beskytte lejeren. Men det betyder også at udlejer kan have svært ved at tjene penge på hæderlig vis. Det lykkedes imidlertid ofte nogle få udlejere at skrue lejen op, eksempelvis gennem overfaktureringer for moderniseringer og dermed pålægges lejerne disse udgifter. På den måde kan nogle udlejere være dygtige til at presse prisen for højt op. Lejernes Landsorganisation kan dog hjælpe lejerne mod udlejere som fusker, men særligt i de små lejemål kender ingen af lejerne måske til reglerne. På samme måde findes der folk som ikke kender til vilkårene for boligstøtte.

Uduelige udlejere koster lejerne
Omvendt må man sige, at visse leje ejendomme særligt i København er i yderst ringe tilstand. Ofte er udlejer ikke er opmærksom på at vedligeholde ejendommen eller reparere i tide, og kan det let blive dyrt for lejerne hvis de udover at betale for nyt tag også skal døje med fugtskader, svamp og råd, som kunne være udgået. Sådanne boliger har ofte gennem de sidste 10-15 år været købt, som spekulationsejendom i håb om hurtigt profit og ejeren ønsker derfor ikke at ofre en krone eller reelt lægge arbejde i sagen. Med de faldende priser på boliger kan disse ofte ende med at gå konkurs, som vi så i sagen med ejendomsspekulanten og eksbokseren Hans Henrik Palm.

Boligspekulanter har fået endnu en fidus
Derfor er lejepriser på boliger så forskellige
Fire fede fordele ved at bo til leje
Få lejebolig omgående intet fup
Husk lejeloven når du leder efter bolig
Pas på de dyre boligportaler
Pas på fremleje tricktyve
Snart vil det vrimle med lejeboliger
Boligannoncen.dk - Gratis boligmarked med lejligheder, værelser, huse, ferieboliger og landbrug.